Materii prime si materiale de constructii

Persoane Profesioniste ce activeaza in domeniul Constructiilor va stau la dispozitie in vederea prezentarii Conceptului de Achizitie a materialelor de constructie potrivite proiectului dumneavoastra la un pret de achizitie rezonabil.

 

Biroul ADD – ENERGY reprezinta o retea locala profesionista prin intermediul careia veti obtine  informatii de interes din cadrul sectorului  Materialelor de Constructii.

 

Devenind PARTENER veti fi tinut la curent cu cele mai recente politici de piata, informatii despre afacerile din domeniu, dezvoltările active de tehnologie si Preturile de achizitie ce ruleaza in pietele din Romania.

 

Echipa noastra va pune la dispozitie cunostinte legate de Constructii – Materiale de Constructie şi oferă acces continuu la informatii despre Colaboratorii nostri ce activeaza in acest Domeniu.

 

Pentru un management cat mai corect al materialelor ce trebuiesc achizitionate, cat si utilizarea acestora direct in Proiectul dumneavoastra solicitati o Cerere de Oferta !

 

armaturi       Armaturi   

betoane    Betoane

cariere    Cariere materiale

                                                              

 

   

5 motive pentru care puteti deveni  PARTENER  Add-Energy Renewable Romania

 

 

 

Pentru  a deveni PARTENER  ADD ENERGY va ruam sa accesati  sectiunea     register_now_2  

Pentru mai multe detalii sau pentru a solicita anumite informatii legate de materiale va ruam sa accesati sectiunea   Contact-Us